خدمات ما  مشاوره رایگان                                     

      بازسازی   

بازسازی و بهسازی  دکوراسیون داخلی مسکونی  دکوراسیون اداری و فروشگاه  طراحی و ساخت آبنما و برکه  طراحی و ساخت شومینه و باربیکیو  طراحی نقشه و پلان ویلا

 

 

بازسازی

 

ازی, بازسازی منزل, بازسازی خانه و آپارتمان, بازسازی ساختمان, تعمیرات ساختمان, بازسازی آپارتمان بازسازی, بازسازی منزل, بازسازی خانه و آپارتمان, بازسازی ساختمان, تعمیرات ساختمان, بازسازی آپارتمان

                                                              

 

اسلاید شو

 

                                                                                                                      

 
 
 

 ازی, بازسازی منزل, بازسازی خانه و آپارتمان, بازسازی ساختمان, تعمیرات ساختمان, بازسازی آپارتمان بازسازی, بازسازی منزل, بازسازی خانه و آپارتمان, بازسازی ساختمان, تعمیرات ساختمان, بازسازی آپارتمان

نکات و تجهیزات کوهنوردی

نظرات () |


وضعیت مسیر :

شیب مسیر از قبل می بایست برآورد شود ( شیب کم - شیب ملایم - شیب تند- شیب بسیار تند)

 تا 15 درجه                 شیب ملایم                     

 25-35                      شیب متوسط                                                    

 35-50                      شیب تند                      

 بالای 50 درجه             شیب بسیار تند

وسایل مورد نیاز :


کوله

پیراهن و شلوار پلار - كاپش و شلوار بادگیر - دستكش كوهنوردی - جوراب كوهنوردی - باتوم (چوب دست اسكی) 

زیرانداز (اسفنجی یا بادی) 

فلاسک مناسب با روکش آب گرم و حداقل2 لیترآب آشامیدنی 

کفش مناسب کوهنوردی

کیت کمک های اولیه 

باتوم

 کلاه 

عینک مناسب کوه : سبک و راحت با پوشش زیاد مقابل و دور چشمان (ضد UV)

ویژگی‌های کلی عینک آفتابی مناسب
۱- تیرگی عینک آفتابی باید به حدی باشد که شخص در نور آفتاب با آن راحت باشد و دچار حالت خیرگی نشود. یک دستور ساده برای فهمیدن مناسب تیرگی عینک این است که زمانی که در یک اتاق با نور معمولی با عینک به آینه نگاه می‌کنیم، چشم‌های خود را نبینیم. حداکثر موارد میزان عبور نور ۱۵ درصد تا ۲۵ درصد مناسب است، یعنی عینک باید ۷۵ تا ۸۵ درصد نور را جذب یا منعکس نماید. البته برای بعضی فعالیت‌ها مانند اسکی، کوهنوردی، پرواز در بالای ابرها و به سر بردن در سواحل آفتابی عینک‌های تیره‌تری لازم است. در این موارد بهتر است عینک حفاظ جانبی نیز داشته باشد.
۲- وقتی عینک‌های آفتابی را در مقابل یک صفحه طرح‌دار تکان می‌دهیم نباید صفحه موج‌دار، تار و کج و معوج دیده شود.
۳- عینک‌های آفتابی نباید تشخیص رنگ‌های اشیا و چراغ‌های راهنمایی را مختل نماید. رنگ خاکستری شیشه عینک از این نظر ارجح است.
۴- شیشه‌ها باید نسبت به ضربه مقاوم باشند. پلی‌کربنات از همه موارد مقاوم‌تر است. سایر عینک‌ها نیز باید استانداردهای FDA را از نظر مقاوم بودن داشته باشند.
۵- لازم است شیشه‌های عینک، جاذب اشعه UV باشند. استاندارد ANSI Z 80.3 مقرر می‌دارد که برای موارد عادی،حداکثر عبور اشعه UVB، پنج درصد و برای موارد خاصی که در بالا ذکر شد، یک درصد باشد. حداکثر عبور UVA برای موارد عادی باید به اندازه میزان عبور نورمریی و برای موارد خاص نصف میزان عبور نورمریی باشد.
۶- قاب عینک‌های آفتابی باید بزرگ باشد تا محافظت کافی صورت گیرد. محافظ جانبی عینک نباید به نحوی باشد که دید کناری را مختل نماید.

طناب انفرادی و كارابین

یخ شكن (کرامپون)

كلنگ كوهنوردی و تبر و چاقوی جیبی مناسب

دستگاه GPS ( موقعیت یاب جهانی )

كرم ضد آفتاب لب و صورت

جعبه كمكهای اولیه

پتوی نجات

قمقمه آب

چراغ قوه (دستی یا پیشانی با باتری اضافی ) 

قطب نما 

سوت

خمیر دندان و مسواك

ظروف غذای کوه 

وسایل دوخت و دوز

حوله كوچك

كبریت و فندك-شمع-  الکل جامد

چند برگ روزنامه

دفترچه یادداشت و مداد

چادر كوهنوردی با پوش دوم (روكش)

ارتفاع سنج

صندلی سنگنوردی (هارسن)

چراغ روشنایی (گازی)، فانوس شمعی

كتری، قوری

چراغ خوراك‌پزی (بنزینی، گازی) باكپسول اضافه 

نقشه، كروكی، گزارش برنامه

بیلچه

وسایل عكاسی

چراغ قوه 

انواع تنقلات سبک( انواع شکلات – خشکبار و آجیل و خرما)

بشقاب، قاشق، لیوان، چاقو، دربازكن‌ كنسرو

ژاکت ، شلوار ، بادگیر ، جوراب کوهنوردی ، پانچو و حوله مناسب و شال گردن

کیسه خواب و پتو

 صبحانه  و نهار (غذای کافی و کنسرو اضافه)

در یک روز برنامه که 4000 کیلوکالری انرژی مصرف می شود، 800 تا 1200 کیلوکالری آن از طریق چربی تأمین می شود که این موضوع به این معنی است که 90 تا 133 گرم چربی بدن ما مورد استفاده قرار گرفته است. بزرگترین ذخیره بدن ما چربی می باشد و اغلب ما 10 تا 15 کیلوچربی در بدن خود داریم. برای کسانی که اضافه وزن دارند، کوهنوردی موقعیت خوبی است تا وزن خود را کم نمایند. این افراد با مصرف روزانه 1000 تا 1500 کیلوکالری کمتر می توانند در عرض 5 تا 6 روز یک کیلوگرم از چربی خود را آب نمایند. چربی در شیر، گوشت، خشکبار، ماهی، روغن نباتی، روغن زیتون، نارگیل، گردو و مواد لبنیاتی موجود است.
آموزش کوهنوردی 9

پروتئین: پروتئین سنگ بنای ساختمان بدن می باشد که در ضمن انرژی زا نیز هست. پروتئین در گوشت، ماهی ، تخم مغز، و شیر موجود است. پروتئین سوخت و سازی هیدراتهای کربن ندارد و فقط هنگامی که به ما گرسنگی دست می دهد، بدن آن را به انرژی تبدیل می کند.
نمونه ای از مقدار انرژی در مواد مختلف                          

* آب، چای، قهوه                        صفر  کیلوکالری

*100 گرم نان سبوس دار          300  کیلوکالری

*100 گرم پنیر 17درصد چربی    295   کیلوکالری

*100 گرم ماکارونی                  370   کیلوکالری

*100 گرم سوسیس                 260   کیلوکالری

*100 گرم شکلات                     576   کیلوکالری

*200 گرم عسل                        337   کیلوکالری

*100 گرم قیسی خشک                 247   کیلوکالری

*100 گرم شکر                         400   کیلوکالری

*100 گرم بیسکویت کرم دار            480  کیلوکالری

*100 گرم کره                           710  کیلوکالری

*100 گرم برنج                         180  کیلوکالری

*100 گرم  خشکبار                  290    کیلوکالری

*100 گرم کشمش                    289  کیلوکالری

*100 گرم آلوی خشک             266  کیلوکالری

*100 گرم  گوشت گاو              160  کیلوکالری


آنتن دهی : وضعیت مسیر از جهت  آنتن دهی چک شود.


نکات آخر » 

در نهایت پسماندها را جمع‌آوری کرده و از آلوده‌سازی و تخریب محیط خوداری کنید .

از سوزاندن شاخه درختان سبز و بوته‌ها برای گرم کردن خود بپرهیزید.

یاد بگیرید که کارهایی مانند بستن بند کفش، عکاسی، حمایت کردن و هر کار دیگری با وسایل کوهنوری را با دستکش انجام دهید.

برف را به تنهائی در کوه نخورید و آنرا با عسل یا آب میوه و یا مربا مخلوط کنید .

كبریت ضد آب (نکته: با غلطاندن چوب کبریت ها در پارافین مایع می توانید آنها را ضد آب کنید.)

گرم‌کننده‌های اضطراری: همراه داشتن آترپات و گرم‌کننده‌های اضطراری از بروز سرمازدگی جلوگیری می‌کند.

در ارتفاعات نباید از قهوه، الکل و چای سبز استفاده کرد و بهتر است مخلوطی از دو سوم آب و یک سوم از انواع آب میوه را جایگزین آنها کنیم

 بدون آن كه در كوهنوردی غیر زمستانی مهارت یافته باشید، در زمستان به كوه نروید.

· جانورانی مانند بزكوهی و میش، در زمستان باردار هستند، و در مواردی ممكن است به علت گرسنگی و خستگی توان فرار نداشته باشند. با آنها مهربان باشید و آسوده‌شان بگذارید. حیواناتی مانند خرس هم ممكن است در سوراخ‌ها و غارها در حالت نیمه خواب باشند به این گونه مكان ها نزدیك نشوید.

شیوه‌های مقابله با سرمازدگی و دیگر خطرها را فرابگیرد. اصول جست‌وجو و نجات را در برنامه‌های پیش از صعود‌های بزرگ تمرین كنید.

رفتن به كوه در زمستان، بدون تمرین و بی‌آنكه بر جزئیات فنی كار مسلط باشید، اقدام به خودكشی است، حتی اگر جدیدترین و گران‌بهاترین وسایل را با خود داشته باشید.



با آرزوی موفقیت 

سیب آنلاین 



»
مرتبط با :
برچسب ها : نکات و تجهیزات کوهنوردی- وضعیت مسیر : شیب مسیر از قبل می بایست برآورد شود ( شیب کم - شیب ملایم - شیب تند- شیب بسیار تند) تا 15 درجه شیب ملایم 25-35 شیب متوسط 35-50 شیب تند بالای 50 درجه شیب بسیار تند وسایل مورد نیاز : کوله پیراهن و شلوار پلار - كاپش و شلوار بادگیر - دستكش كوهنوردی - جوراب كوهنوردی - باتوم (چوب دست اسكی) زیرانداز (اسفنجی یا بادی) فلاسک مناسب با روکش آب گرم و حداقل2 لیترآب آشامیدنی کفش مناسب کوهنوردی کیت کمک های اولیه باتوم کلاه عینک مناسب کوه : سبک و راحت با پوشش زیاد مقابل و دور چشمان (ضد UV) ویژگی‌های کلی عینک آفتابی مناسب ۱- تیرگی عینک آفتابی باید به حدی باشد که شخص در نور آفتاب با آن راحت باشد و دچار حالت خیرگی نشود. یک دستور ساده برای فهمیدن مناسب تیرگی عینک این است که زمانی که در یک اتاق با نور معمولی با عینک به آینه نگاه می‌کنیم- چشم‌های خود را نبینیم. حداکثر موارد میزان عبور نور ۱۵ درصد تا ۲۵ درصد مناسب است- یعنی عینک باید ۷۵ تا ۸۵ درصد نور را جذب یا منعکس نماید. البته برای بعضی فعالیت‌ها مانند اسکی- کوهنوردی- پرواز در بالای ابرها و به سر بردن در سواحل آفتابی عینک‌های تیره‌تری لازم است. در این موارد بهتر است عینک حفاظ جانبی نیز داشته باشد. ۲- وقتی عینک‌های آفتابی را در مقابل یک صفحه طرح‌دار تکان می‌دهیم نباید صفحه موج‌دار- تار و کج و معوج دیده شود. ۳- عینک‌های آفتابی نباید تشخیص رنگ‌های اشیا و چراغ‌های راهنمایی را مختل نماید. رنگ خاکستری شیشه عینک از این نظر ارجح است. ۴- شیشه‌ها باید نسبت به ضربه مقاوم باشند. پلی‌کربنات از همه موارد مقاوم‌تر است. سایر عینک‌ها نیز باید استانداردهای FDA را از نظر مقاوم بودن داشته باشند. ۵- لازم است شیشه‌های عینک- جاذب اشعه UV باشند. استاندارد ANSI Z 80.3 مقرر می‌دارد که برای موارد عادی- حداکثر عبور اشعه UVB- پنج درصد و برای موارد خاصی که در بالا ذکر شد- یک درصد باشد. حداکثر عبور UVA برای موارد عادی باید به اندازه میزان عبور نورمریی و برای موارد خاص نصف میزان عبور نورمریی باشد. ۶- قاب عینک‌های آفتابی باید بزرگ باشد تا محافظت کافی صورت گیرد. محافظ جانبی عینک نباید به نحوی باشد که دید کناری را مختل نماید. طناب انفرادی و كارابین یخ شكن (کرامپون) كلنگ كوهنوردی و تبر و چاقوی جیبی مناسب دستگاه GPS ( موقعیت یاب جهانی ) كرم ضد آفتاب لب و صورت جعبه كمكهای اولیه پتوی نجات قمقمه آب چراغ قوه (دستی یا پیشانی با باتری اضافی ) قطب نما سوت خمیر دندان و مسواك ظروف غذای کوه وسایل دوخت و دوز حوله كوچك كبریت و فندك-شمع- الکل جامد چند برگ روزنامه دفترچه یادداشت و مداد چادر كوهنوردی با پوش دوم (روكش) ارتفاع سنج صندلی سنگنوردی (هارسن) چراغ روشنایی (گازی)- فانوس شمعی كتری- قوری چراغ خوراك‌پزی (بنزینی- گازی) باكپسول اضافه نقشه- كروكی- گزارش برنامه بیلچه وسایل عكاسی چراغ قوه انواع تنقلات سبک( انواع شکلات – خشکبار و آجیل و خرما) بشقاب- قاشق- لیوان- چاقو- دربازكن‌ كنسرو ژاکت- شلوار- بادگیر- جوراب کوهنوردی- پانچو و حوله مناسب و شال گردن کیسه خواب و پتو صبحانه و نهار (غذای کافی و کنسرو اضافه) در یک روز برنامه که 4000 کیلوکالری انرژی مصرف می شود- 800 تا 1200 کیلوکالری آن از طریق چربی تأمین می شود که این موضوع به این معنی است که 90 تا 133 گرم چربی بدن ما مورد استفاده قرار گرفته است. بزرگترین ذخیره بدن ما چربی می باشد و اغلب ما 10 تا 15 کیلوچربی در بدن خود داریم. برای کسانی که اضافه وزن دارند- کوهنوردی موقعیت خوبی است تا وزن خود را کم نمایند. این افراد با مصرف روزانه 1000 تا 1500 کیلوکالری کمتر می توانند در عرض 5 تا 6 روز یک کیلوگرم از چربی خود را آب نمایند. چربی در شیر- گوشت- خشکبار- ماهی- روغن نباتی- روغن زیتون- نارگیل- گردو و مواد لبنیاتی موجود است. آموزش کوهنوردی 9 پروتئین: پروتئین سنگ بنای ساختمان بدن می باشد که در ضمن انرژی زا نیز هست. پروتئین در گوشت- تخم مغز- و شیر موجود است. پروتئین سوخت و سازی هیدراتهای کربن ندارد و فقط هنگامی که به ما گرسنگی دست می دهد- بدن آن را به انرژی تبدیل می کند. نمونه ای از مقدار انرژی در مواد مختلف * آب- چای- قهوه صفر کیلوکالری *100 گرم نان سبوس دار 300 کیلوکالری *100 گرم پنیر 17درصد چربی 295 کیلوکالری *100 گرم ماکارونی 370 کیلوکالری *100 گرم سوسیس 260 کیلوکالری *100 گرم شکلات 576 کیلوکالری *200 گرم عسل 337 کیلوکالری *100 گرم قیسی خشک 247 کیلوکالری *100 گرم شکر 400 کیلوکالری *100 گرم بیسکویت کرم دار 480 کیلوکالری *100 گرم کره 710 کیلوکالری *100 گرم برنج 180 کیلوکالری *100 گرم خشکبار 290 کیلوکالری *100 گرم کشمش 289 کیلوکالری *100 گرم آلوی خشک 266 کیلوکالری *100 گرم گوشت گاو 160 کیلوکالری آنتن دهی : وضعیت مسیر از جهت آنتن دهی چک شود. نکات آخر » در نهایت پسماندها را جمع‌آوری کرده و از آلوده‌سازی و تخریب محیط خوداری کنید . از سوزاندن شاخه درختان سبز و بوته‌ها برای گرم کردن خود بپرهیزید. یاد بگیرید که کارهایی مانند بستن بند کفش- عکاسی- حمایت کردن و هر کار دیگری با وسایل کوهنوری را با دستکش انجام دهید. برف را به تنهائی در کوه نخورید و آنرا با عسل یا آب میوه و یا مربا مخلوط کنید . كبریت ضد آب (نکته: با غلطاندن چوب کبریت ها در پارافین مایع می توانید آنها را ضد آب کنید.) گرم‌کننده‌های اضطراری: همراه داشتن آترپات و گرم‌کننده‌های اضطراری از بروز سرمازدگی جلوگیری می‌کند. در ارتفاعات نباید از قهوه- الکل و چای سبز استفاده کرد و بهتر است مخلوطی از دو سوم آب و یک سوم از انواع آب میوه را جایگزین آنها کنیم بدون آن كه در كوهنوردی غیر زمستانی مهارت یافته باشید- در زمستان به كوه نروید. · جانورانی مانند بزكوهی و میش- در زمستان باردار هستند- و در مواردی ممكن است به علت گرسنگی و خستگی توان فرار نداشته باشند. با آنها مهربان باشید و آسوده‌شان بگذارید. حیواناتی مانند خرس هم ممكن است در سوراخ‌ها و غارها در حالت نیمه خواب باشند به این گونه مكان ها نزدیك نشوید. شیوه‌های مقابله با سرمازدگی و دیگر خطرها را فرابگیرد. اصول جست‌وجو و نجات را در برنامه‌های پیش از صعود‌های بزرگ تمرین كنید. رفتن به كوه در زمستان- بدون تمرین و بی‌آنكه بر جزئیات فنی كار مسلط باشید- اقدام به خودكشی است- حتی اگر جدیدترین و گران‌بهاترین وسایل را با خود داشته باشید. با آرزوی موفقیت سیب آنلاین-
علامت سوال
نویسنده : گروه طراحی و معماری
تاریخ : جمعه 21 مهر 1391
زمان : 02:24 بعد از ظهر


 

 
 

سیب آنلاین - بازسازی, بازسازی منزل, بازسازی خانه و آپارتمان, بازسازی ساختمان, تعمیرات ساختمان, بازسازی آپارتمان, آبنما صخره ای سنگی, حوض برکه فضای سبز باغ ویلا, نقشه و پلان ویلا

بازسازی, بازسازی منزل, بازسازی خانه و آپارتمان, بازسازی ساختمان, تعمیرات ساختمان, بازسازی آپارتمان بازسازی, بازسازی منزل, بازسازی خانه و آپارتمان, بازسازی ساختمان, تعمیرات ساختمان, بازسازی آپارتمان

 

بازسازی, بازسازی منزل, بازسازی خانه و آپارتمان, بازسازی ساختمان, تعمیرات ساختمان, بازسازی آپارتمان بازسازی, بازسازی منزل, بازسازی خانه و آپارتمان, بازسازی ساختمان, تعمیرات ساختمان, بازسازی آپارتمان

سیب آنلاین - بازسازی, بازسازی منزل, بازسازی خانه و آپارتمان, بازسازی ساختمان, تعمیرات ساختمان, بازسازی آپارتمان, آبنما صخره ای سنگی, حوض برکه فضای سبز باغ ویلا, نقشه و پلان ویلا